Cookie settings

We and our selected partners would like to use cookies or similar technologies to collect information about you for statistical, functional and marketing purposes.

MaMaurice
Maurice
Wie kan zoiets ontwerpen en zetten? Op zoek naar een mooi Romeins kunstwerkje, in eerste instantie alleen schouder en bovenarm, tot aan of net voorbij de elleboog, afhankelijk van het ontwerp.

Wie kan zoiets ontwerpen en zetten? Op zoek naar een mooi Romeins kunstwerkje, in eerste instantie alleen schouder en bovenarm, tot aan of net voorbij de elleboog, afhankelijk van het ontwerp.

1

Related Images

Hier wil ik een ontwerp van geloof hoop en liefde en de naam van me vader erbij... wie kan er iets moois ontwerpen zo dat ik inspiratie krijg?Beschikbare ontwerpen in de shop dit is er een van bij interesse bel of sms 0493167092De witte vlekjes zijn dingen die ik niet mooi vond.De tattoo zelf is mijn sterrenbeeld en de bloemen zijn de bloelen die op de tafel stonden van mijn bobon zij is overleden daarom de bloemen.Als iemand hem na wilt tekenen en beter kan uittekenen zou ik dat fijn vinden.Eigen Tattoo ontwerp DENDERMONDEGILDEREUZENROS BEIAARDTekening gemaakt als eerbetoon voor men grootvader. Klok is het tijdstip van overleiden, datum is de datum van overleiden.Hij was 'zot' van Het Ros Beiaard & De GildereuzenHij Kaartte elke dagMisschien wordt dit men eerste tattoomijn eerste tattoo alleen jammer dat de cirkel niet perfect rond is maar voor de rest zeer tevreden 😊Geisha en proceso.
Welkom bij Art4Life Tattoo StudioArt4Life (volledig GGD goed gekeurde Tattoo Studio) is gespecialiseerd in het zetten van verschillende soorten tatoeages. Grote tatoeages worden gezet voor een uurtarief en kleinere kunnen op aanvraag.De studio onderscheidt zich van anderen door middel van de werkwijze:- AFSPRAAK ONLY: de tatoeëerder kiest voor 100% aandacht per klant. -De tatoeëerder is flexibel waardoor er in overleg op ieder dagdeel getatoeëerd kan worden.- Zowel in de studio, telefonisch of via de mail kan het tatoeage ontwerp volledig besproken worden, zodat deze voor de tatoeage afspraak helemaal naar wens is.Om kwalitatief goed werk te leveren staat hygiëne en nazorg voorop. De studio beschikt over een geldige vergunning van de GGD en wordt gecontroleerd op hygiëne, apparatuur en werkwijze.Art4Life is gevestigd in het Centrum van Spijkenisse parkeerplaats voor de deurCheck de website of facebook voor recent werk en win acties: Facebook: Art4Life SpijkenisseZo another one done!!! Thanks Maarten Gijsbers voor weer een top therapie sessie 😂😂😂 en voor weer een top resultaat. En natuurlijk het team van Tattoo Shades of Grey voor de gezelligheid. 👍🏻👊🏻😜Trajo de coverup en proceso Net een dag geleden gezetTrabajo de coverup de una cicatriz realizada en dos sesiones En representación a la pintura de un familiar de mi cliente 🏡🏡