Cookie settings

We and our selected partners would like to use cookies or similar technologies to collect information about you for statistical, functional and marketing purposes.

FeFemke
Femke
De witte vlekjes zijn dingen die ik niet mooi vond.De tattoo zelf is mijn sterrenbeeld en de bloemen zijn de bloelen die op de tafel stonden van mijn bobon zij is overleden daarom de bloemen.Als iemand hem na wilt tekenen en beter kan uittekenen zou ik dat fijn vinden.

De witte vlekjes zijn dingen die ik niet mooi vond. De tattoo zelf is mijn sterrenbeeld en de bloemen zijn de bloelen die op de tafel stonden van mijn bobon zij is overleden daarom de bloemen. Als iemand hem na wilt tekenen en beter kan uittekenen zou ik dat fijn vinden.

0

Related Images

Trabajo de coverup de una cicatriz realizada en dos sesiones mijn eerste tattoo alleen jammer dat de cirkel niet perfect rond is maar voor de rest zeer tevreden 😊En representación a la pintura de un familiar de mi cliente 🏡🏡Unpaisaje de la #patagonia #chile del hermoso #cerrocastillo de la region de #coyhaique Iemand die dat oog nog zou kunnen verbeteren?La casa de papel.TV show de #netflixEsta pieza la tatué en la Panama ink fest 2019.Estoy disponible en Guatemala.#lacasadepapel #panamaCity #newschool #byronzuñiga
Trajo de coverup en proceso Hier wil ik een ontwerp van geloof hoop en liefde en de naam van me vader erbij... wie kan er iets moois ontwerpen zo dat ik inspiratie krijg?M’n opa zijn sterrenbeeld met mijn sterrenteken erdoorheen.Estrella de Mar Ave de rapina.La casa de papel.TV show de #netflixEsta pieza la tatué en la Panama ink fest 2019.Disponible en Guatemala.#lacasadepapel #panamaCity #newschool #guatemala #byronzuñiga