Stockholm Tatuering
0.0 ★ | Stockholm , Stockholm County
3Followers8Uploads

Artists

  • daniel boije1 Follower
    Stockholm Tatuering hittar du på Kungsgatan 79, ett stenkast från Rådhuset T-bana som ligger på Kungsholmen.  Studion ägs och drivs av tatuerare med högt yrkeskunnande och lång internationell erfarenhet i branschen. Tanken bakom studion är att erbjuda en lugn och trivsam miljö, både för tatuerare och klienter. Vi som jobbar här utför tatueringar i alla stilar och håller hårt på hygien, 18 års gräns och giltig legitimation vid tatueringstillfället. Vi reserverar oss även rätten att tacka nej till att tatuera någon som är påverkad av alkohol eller droger, det samma gäller även för tatueringar på händer och i ansiktet. Välkommen in till på en konsultation hos din tatuerare i Stockholm.

About

hittar du på Kungsgatan 79, ett stenkast från Rådhuset T-bana som ligger på Kungsholmen.  Studion ägs och drivs av tatuerare med högt yrkeskunnande och lång internationell erfarenhet i branschen. Tanken bakom studion är att erbjuda en lugn och trivsam miljö, både för tatuerare och klienter. Vi som jobbar här utför tatueringar i alla stilar och håller hårt på hygien, 18 års gräns och giltig legitimation vid tatueringstillfället. Vi reserverar oss även rätten att tacka nej till att tatuera någon som är påverkad av alkohol eller droger, det samma gäller även för tatueringar på händer och i ansiktet. Välkommen in till på en konsultation hos din tatuerare i Stockholm.
Kungsgatan 79, 11227 Stockholm Stockholm County
  • Monday12:00 – 18:00
  • Tuesday12:00 – 18:00
  • Wednesday12:00 – 18:00
  • Thursday12:00 – 18:00
  • Friday12:00 – 18:00
  • SaturdayClosed
  • SundayClosed

Reviews /0

Share your experience with Stockholm Tatuering
androidapplearrow-right arrow-rounded arrowavatar-followavatar-hollowavatar-unfollowavatar burger-searchcaretcheckmark closecomment-filled cross-fashioncrossdone exitfacebook hearticoninstagram like-filled Likelistlocation-hollow location mediumnext pin-filled play previous review-star Path 2save-plusSavescroll-downsearch shareshareEmail shareFacebook sharePinterest shareTwitter Combined ShapeCreated with Sketch. star studio-simpleGo to studio icontag-button user-lockverified website youtubezoom-in zoom-out